Energie Maatwerkadvies

energieprestatieadvies-Bent u woningeigenaar en benieuwd naar uw mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen in huis? Vraag dan een Energie Maatwerkadvies aan. Als u een Maatwerkadvies aanvraagt (voorheen EPA), dan komt er een adviseur van ons bij u langs die uw mogelijkheden voor energie besparen op een rij zet. U ontvangt een helder rapport van mogelijke maatregelen die energie besparen, meer wooncomfort opleveren en het binnenklimaat van uw woning verbeteren. In het rapport staan ook de kosten, opbrengsten en terugverdientijden vermeld. Het Energie Maatwerkadvies is niet gratis. Informeert u daarom vooraf naar de kosten.

Tips Maatwerkadvies

  • Ga vooraf na wat u precies verwacht van de maatwerkadviseur en bespreek dit met hem of haar. Wilt u bijvoorbeeld behalve het Maatwerkadvies ook een energielabel of energie-index laten opstellen, vraag ons dan naar beide certificaten.
  • Wij voorkomen graag verwarring. De termen Energie Maatwerkadvies en energielabel  of energie-index worden soms (en onterecht!) door elkaar gebruikt.
  • Zijn er energiebesparende maatregelen uitgevoerd, naar aanleiding van het Maatwerkadvies? Dan adviseren wij u om bij verkoop of verhuur van uw woning een nieuw energielabel te laten maken.

Erkend adviseur

Kregistratie-Qbisies een erkend adviseur om u te adviseren. Erkende adviseurs staan geregistreerd in de database van Qbis. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op, klik op deze link. U kunt natuurlijk ook eerst lezen hoe anderen onze service waarderen, kijk daarvoor op deze pagina.